TPAO 100. Yıl İlkokulu


Vizyon: Bilim, sanat, estetik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür insan yetiştirmek. Atatürk’ün ilkelerine ve ideallerine, milli ve evrensel kültür değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek. Okulda en iyi eğitimi vermek için ders araç gereçleri ve teknolojinin imkanlarından azami ölçüde faydalanmak. Toplumun başarılı öğrenci, verimli insan gücü ihtiyacına TPAO 100. Yıl İlkokulu olarak hizmet etmek. Batman’da başarılı öğrenci yetiştirme hizmetinde tercih edilen bir okul olma ortak hedefimizdir.

Misyon: Biz öğrencilerin öğrenmelerini, onların bilgili ve becerikli, kendine güvenen, devlete, millete, Atatürkçü düşünceye bağlı olmalarını sağlamak amacıyla 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek için varız. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasını oluşturmaktadır ve onların öğrenmesi için çalışmaktayız.

Başarılar: Valilik kupası Halkoyunları yarışmasında öğrencilerimiz minikler düzenlemeli dalda il ikinciliği, yıldızlar düzenlemesiz dalda il ikinciliği, minikler düzenlemesiz dalda ise il üçüncülüğü dereceleri elde edilmiştir. 5. Eğitim Bölgesi okulları arasında yapılan bilgi yarışmasında okulumuz 2. oldu. Değerler Eğitim Okullar arası yarışmada il 3.(İlkokullarda) En Temiz Okul Beyaz Bayraklı Okul Ödülü Beslenme Dostu Ödülü. 23 Nisan Resim Yarışmasında İl 2.Ödülü

Saatler: 08.50 - 14.30
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0)4882312265

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://tpao100yililkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mah. 309 Sokak No 6/A Merkez / Batman

Öğretmen :36
Öğrenci :784
Derslik :24
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2153
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Karşıyaka Mah. 100. Yıl İlkokulu Merkez / Batman

Adres - Karşıyaka Mah. 309 Sokak No 6/A Merkez / Batman

Ulaşım Ulaşım herkesin kendi imkanlarıyla sağlanmaktadır. Dolmuşlar 5 dk da bir geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.