"Gelecek STEM'de" (The Future is in STEM) etwinning projesi

Okulumuz Müdür Yardımcısı Mehmet Şükrü GÜNDÜZ' ün üyesi olarak yürüttüğü "Gelecek STEM'de" (The Future is in STEM) etwinning projesi ile öğrencilerin keşfetme yolculuğu devam ediyor.

" 8 İl Tek Yürek Çalıştayı"  ile etwinning projeleri hakkında gerçekleşen toplantıda farklı illerden 8 öğretmen bir araya gelip proje hazırlık aşamalarını tamamlamış olduk.

04.05.2021 273

PROJE HAKINDA

Öğrencilerimizi STEM etkinlikleriyle tanıştırıp , öğretmen rehberliğinde yaptıkları etkinliklere aktif katılımlar ile , eleştirel düşünme,tasarım becerisi ve gelecekte karşılaşacağı yaşamsal sorunlara innovatif ve alternatif çözümler üretebilmeyi hedefliyoruz.

HEDEFLER

- Tasarlayan,üreten,çözüm üreten, iletişim beceresi yüksek STEM okur-yazarı bireyler yetiştirmek.

- Metabiliş alanında yüksek kabiliyiteli, farkındalığı güçlü, yaşam boyu öğrenen ve üreten birey olmasını sağlamak.

- İşbirlikçi çalışmaya istekli ve işbirliçi çalışmanın kaliteyi arttırdığına inanan bireyler olmasını sağlamak.

- Sadece okulda değil, hayatın her alanının öğrenmeye açık olduğunun farkında olan bireyler olmasına katkıda bulunmak.

- Hayat boyu öğrenmeyi benimseyen , bilimsel metodların öneminin farkında olan bireyler olarak yetiştirmek.

- Gerçek yaşam problemlerine yenilikçi çözümler üreten bireyleri yetiştirmek.

-21 yüzyıl becerilerine sahip ve gelişen teknlojiyi yeteneklerini keşfetmetmede kullanan bireyler yetiştirmek.

PROJE ORTAKLARIMIZ;

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlkokulu/Batman